Waarom zou je een account nement op deze site? Wel, er zijn talloze voordelen die het werken met deze site domweg een stuk prettiger maken! Je hebt er alleen maar voordeel van, en het is een kleine moeite.

Laat ik allereerstst nogmaal voorop stellen dat er GEEN addertje onder het gras zit. Helaas zijn er nogal wat sites waar je op allerlei manier verlokt wordt dingen te doen die bij nader inzien geld kosten. Dat is hier zeker niet het geval! Je blijft anoniem. Je geeft alleen je email adres aan mij ter controle. Verder hoef (en wil!) ik niks van je te weten! Er is op geen enkele manier een betaling vereist en je hoeft NIET je naam en/of adres te geven!

Je kan jouw account op elk gewenst moment verwijderen (met 1 druk op de knop!) en jouw gegevens (in feite dus alleen je email adres!) worden van ons systeem gewist.

Een account biedt talloze voordelen:

Lettertype kiezen Je eigen lettertype (en grootte daarvan) kiezen. Met een account kan je het uiterlijk van de site dus aanpassen aan jouw eigen voorkeuren.
Lijst nieuwe verhalen Je krijgt toegang tot de lijst met nieuwe verhalen, die regelmatig wordt bijgewerkt. Dat wil zeggen dat je eenvoudig kan zien welke nieuwe verhalen er zijn toegevoegd aan de site. Zo mis je niet snel een nieuw verhaal!
Top verhalen Je krijgt toegang tot de "hitlijsten" met de best scorende verhalen. De verhalen die het meeste worden gelezen, verhalen die de hoogste waardering krijgen, enzovoort. Zo kan je eenvoudig de beste verhalen uit de collectie selecteren. (En omdat je zelf ook kan stemmen, kan je invloed uitoefenen op deze hitlijsten!)
Zoekmachine Toegang tot de krachtige zoekmachine van de site, waarmee je eenvoudig kan zoeken naar verhalen van een bepaalde auteur, verhalen met een bepaald woord in de beschrijving of titel, die na een bepaalde datum zijn toegevoegd, of die een bepaalde score hebben.
Nieuwe verhalen aankondigingen Je kan gebruik maken van de nieuwe verhalen aankondigingen service. Dit zijn korte aankondigingen die via email naar jou kunnen worden gestuurd, waarin een lijstje staat net nieuwe verhalen die aan de site zijn toegevoegd. Op deze manier mis je helemaal nooit meer een leuk nieuw verhaal!
Chat Post berichtjes in het chat gebied van de site. Daar kan je gezellig met anderen (zowel lezers als schrijvers) babbelen over van alles en nog wat!
Stemmen Stemmen! Met een account heb je ook de kans om jouw stem uit te brengen op elk verhaal wat je leest. Zo kan je mede bepalen welke verhalen hoog scoren in de hitlijsten!
Opsturen Met een account kan je ook verhalen insturen naar de site. Wil jij ook je verhaal publiceren op deze site, die duizenden bezoekers per dag ontvangt? Als je een account hebt, kan je eenvoudig een verhaal opsturen en kijken hoe jouw verhaal scoort!


Klik hier om nu een gratis en anoniem account te openen!