Vul aub onderstaande formulier in om de activeringscode nogmaals te versturen.

Als het maar niet lukt om de code te ontvangen, controleer dan aub nogmaals dat je het email adres correct hebt ingevuld, en dat die postbus goed werkt en berichten (van ons) kan ontvangen!

We zien veel problemen met email adressen die helemaal niet bestaan, of accounts bij bv. Hotmail die al lang niet meer zijn gebruikt en door hotmail op non-actief zijn gezet, enz. Contoleer dus eerst goed dat het email adres correct is, en goed werkt!


  Toets de gebruikersnaam in die je had geselcteerd. Dit MOET dus dezelfde gebruikersnaam zijn als je eerder had gekozen!
Gebruikersnaam
  Typ het wachtwoord wt je voor jouw account had gekozen. Vergeet niet, dat het verplicht was, dat het wachtwoord minimaal 1 cijfer bevatte [0-9]! Uiteraard moet ook dit wachtwoord overeen komen met het eerder door jou gekozen wachtwoord.
Wachtwoord
  Vul hieronder je email adres in. Zorg er aub voor dat dit een correct, werkend email adres is. Anders komt de activeringscode nooit bij jou aan en zal je ook jouw account niet kunnen activeren, noch gebruiken! Dit email adres mag anders zijn dan het email adres wat je eerst had gebruikt toen je voor het eerst jouw account probeerde op te zetten.
Email adres